Squash-ul este un sport tot mai popular in Romania, mai ales in Bucuresti si in alte orase mari. Ce este atat de fermecator la acest sport si de ce tot mai multi oameni il practica? Care sunt preturile pentru squash in Bucuresti? Sa aflam totul despre acest sport in randurile urmatoare.

Squash-ul este un sport care solicita foarte mult musculatura si intregul organism. Din acest motiv, acesta nu este recomandat tuturor persoanelor ci doar celor care sunt perfect sanatoase si au o conditie fizica buna. In plus, sportul se practica doar in terenuri special amenajate, cu echipamentul potrivit si, de preferinta, cu ochelari de protectie. Asemanator cu tenisul, dar cu reguli diferite, squash-ul necesita o incaltaminte adecvata, antiderapanta si fina in acelasi timp (pentru a nu zgaria pardoseala terenului de squash), echipament sportiv comod si ochelari de protectie, inchiriati de la sala de squash, contra cost.
De asemenea, sportul este recomandat cunoscatorilor, in primul rand, pentru evitarea accidentelor in terenul de squash.

Preturile pentru squash in Bucuresti
In Bucuresti, in ultimii ani, au fost dezvoltate foarte multe terenuri de squash. Fie este vorba de terenuri individuale, fie de terenuri amenajate in complexele sportive. Pretul pentru squas in Bucuresti variaza in functe de locatia salii in cauza. Daca vorbim de un teren amenajat individual, este posibil ca preturile sa fie mai mici decat pretul inchirierii unui teren de squash din incinta unui hotel de 5 stele sau din incinta unui complex sportiv renumit. Pretul pentru squash in Bucuresti variaza si in functie de dotarile salii in cauza, de program, chiar si de zilele din saptamana.
Daca cauti un pret mai mic, trebuie sa te indrepti catre un teren de squash individual, si sa-ti alegi o programare din timpul saptamanii, din prima parte a zilei. In general, inchirierea unui teren in week-end sau dupa orele 17.00 costa mai mult decat in cursul saptamanii, respectiv inchirierea in cursul zilei.

Pretul pentru squesh in Bucuresti, intr-un ansamblu de lux, poate ajunge chiar si pana la 100 de lei/ora. Insa, in acest pret vei beneficia de dusuri, de prosoape, de echipament sportiv si inclusiv de ochelari de protectie. Pretul scade daca alegi un abonament de cateva sedinte sau daca preferi sa inchiriezi terenul in prima partea zilei, in cursul saptamanii.

La un teren obisnuit, pretului pentru squesh in Bucuresti incepe de la 40 ron/ora, pana in orele 16.00, si poate ajunge la 65 de ron/ora pentru zilele de week-end. De asemenea, abonamentele variaza intre 160 ron (4 ore pe luna), si 400 de lei (pentru 8 ore pe luna).
Exista insa si foarte multe oferte avantajoase. Poti imparti terenul si abonamentul cu un prieten sau poti obtine un card de fidelitate cu reduceri consistente.