Sezonul estival a inceput si majoritatea dintre noi ne-am stabilit deja concediile, ne-am facut rezervarile si asteptam doar sa treaca timpul si sa mergem la mare. Una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe litoralul romanesc este Eforie Nord. Aceasta statiune, este tot mai populata si tot mai cautata an de an. La succesul pe care il are statiunea, contribuie, in mod special, si pretul cazarilor din zona. Cazarea in Eforie Nord este relativ ieftina si pentru toate gusturile.

Se spune ca Eforie Nord este o statiune destinata tuturor. Aici isi petrec concediile atat tinerii, studentii, familistii, cat si pensionarii, turistii dornici de senzatii tari si extravaganta. Cu o plaja lata, un nisip fin si o apa curata, in Eforie Nord s-au construit foarte multe pensiuni si hoteluri noi. Astfel, cei care doresc o cazare in aceasta statiune, pot opta pentru o camera la o pensiune sau pentru un apartament intr-un hotel de lux.
Pensiunile din Eforie Nord ofera turistilor tot confortul necesar, pornind de la camere generoase, cu balcon si privire spre mare, cu piscina, locuri de parcare si locuri de joaca pentru copii. De asemenea, majoritatea pensiunilor din Eforie Nord ofera si acces la bucatarie pentru turistii care au nevoie de aceste servicii.
Hotelurile din Eforie Nord ofera clientilor camere pentru toate bugetele. Majoritatea hotelurilor din statiune au si centre SPA, sali de sport, piscine, servicii de room service. Toate aceste aspecte variaza in functie de dorinta si disponibilitatea clientului de a plati.

Pretul cazarii in Eforie Nord variaza in functie de locatie, de servicii, de dotari etc. Astfel, daca nu ai pretentia unui apartament de lux, amplasat intr-o vila exact pe plaja, poti gasi un loc intr-o pensiune decenta, la 90-100 ron/noapte. Cu cat te apropii mai mult de plaja si de centru, pretul cazarii creste. In plus, la acestea contribuie si perioada in care doresti sa iti faci concediu. In plin sezon, preturile cazarilor sunt mai mari fata de cele extra sezon. Indiferent insa ce alegi si unde alegi sa te cazezi, nu uita sa-ti faci rezervari din timp, pentru a nu risca sa ramai fara cazare.