In ziua de astazi se pune un accent foarte mare pe aspectul exterior, pe frumusetea fizica, pe tinuta, pe stil, pe make-up. Si aceasta tendinta conduce catre un succes imens pentru companiile de vanzari directe de cosmetice. O astfel de companie de succes este si Avon. Avon are o istorie de peste 15 ani in piata. In acesta perioada nu a reusit doar sa construiasca o comunitate imensa de femei ci a reusit sa-si faca un nume, un brand in industria cosmeticelor. Si cum compania este in plina expansiune, Avon trebuie reprezentata de cat mai multi oameni tineri, iubitori de tot ceea ce inseamna frumusete si ingrijire corporala. Mai exact, compania are nevoie de cat mai multi reprezentanti Avon.

Sa fii reprezentant Avon inseamna sa faci parte dintr-o familie imensa de oameni iubitori de frumos. Reprezentantii Avon sunt oamenii care reprezinta compania in fata publicului larg. Altfel spus, de ei si de ceea ce fac ei depinde succesul Avon si succesul produselor cosmetice. Ca reprezentant Avon trebuie, in primul rand, sa fii pasionat de aceasta lume, sa-ti faca placere sa descoperi produse noi, sa stii sa le recomanzi, sa fii un PR bun. Un reprezentant Avon este, de foarte multe ori, si un mic make-up artist. El trebuie sa stie ce produs se potriveste unui anumit ten, ce crema se potriveste pentru anumite probleme de piele. De asemenea, combinarea nuantelor de fard cu un anumit tip de ochi, ce inseamna un ruj care ofera volum, ce nuante sunt recomandate la un machiaj de seara sau de zi. Toate aceste aspecte devin cunoscute pentru un reprezentant pasionat de acest domeniu.

Sa fii reprezentant Avon nu inseamna doar sa vinzi produse cosmetice. Inseamna sa iubesti produsele cosmetice si sa stii sa le recomanzi, in functie de ocazii, de aspect, de dorinte si personalitati.

Daca doresti sa faci si tu parte din aceasta lume, si sa te inscrii in Avon poti cauta pe internet anunturi de recrutare pentru reprezentant Avon. Astfel de anunturi se gasesc fie pe site-urile oficiale, pe site-urile reprezentantilor Avon, fie in brosurile Avon. Recrutarile pentru vanzari Avon se fac in permanenta iar tu nu trebuie decat sa completezi un formular, fara sa te deplasezi la un sediu, fara sa dai vreun interviu detaliat. De asemenea, nu uita ca acest job devine serios si stabil doar daca te implici suficient de mult. Si cum posibilitatile virtuale sunt numeroase, poti apela, pentru comenzi, si la site-urile de socializare, la forumuri, la prieteni etc. Fii creativ si profita de cunostintele tale si de nevoia lor de a se ingriji sanatos. Ofera-le sfaturi, construieste-ti proprii clienti si poti avea venituri, poti castiga cadouri, premii, nenumarate reduceri.

Daca te-am convins si vrei sa te inscrii in lumea Avon, cauta acum un anunt de recrutare pentru reprezentanti Avon si inscrie-te gratuit.