Totul a inceput intr-o primavara frumoasa, in care aveam planificata o renovare a baii. Atat eu cat si sotia mea, ne doream tare mult sa avem o baie noua, moderna, cu finisaje de calitate si mobilier pe masura. Trebuie sa mai spun ca nicio clipa nu m-am gandit ca voi deveni eu insami propriul producator de mobila de baie. Si iata ca, dintr-o intamplare transformata apoi in hobby, a rezultat o mica afacere de familie. Sa va spun intreaga poveste!

mobila baie triunghiularaTotul a pornit de la baia noastra, care era amenajata intr-un spatiu ciudat, nici mare nici mic, nici dreptunghi si nici patrat. Era vorba de o camera cu 3 laturi, cu peretii strambi, unde doream sa avem un mobilier adaptat nevoilor si cerintelor noastre, modern si util in acealasi timp. Si cum spatiul nostru era o adevarata problema, nu am reusit sa gasim nicio piesa de mobilier care sa ne satisfaca nevoile si dorintele. Am contactat o serie de producatori de mobilier de baie, mai mici sau mai mari si mai cunoscuti, am vazut ofertele lor si nu ne-a placut nimic. O parte ofereau doar transportul fara montaj si modificari, unii aveau preturi mult prea mari la mobilier, altii nu aveau ceea ce ne doream noi. Devenise clar ca alegerea mobilierului de baie era o problema.

Asa ca, m-am apucat sa fac o schita, sa iau masurile necesare, sa ma documentez pe net si sa fac primele mele corpuri de mobilier de baie. In cateva zile, am reusit sa pun cap la cap toate placile, sa asanblez totul si sa montez corpurile sanitare. Am cumparat cele mai bune sisteme de prindere/inchidere, am luat pal de calitate, suruburi la fel, si iata ca acum avem mobila baie fix pe nevoile noastre si, in acelasi timp, foarte utila.

Majoritatea prietenilor mi-au spus ca nu voi reusi decat sa pierd niste bani. Insa, dupa ce au vazut baia cea noua si corpurile de mobilier, au inceput sa-mi dea comenzi. In joaca, am inceput sa fac corpuri de mobilier pentru cunostinte, prieteni etc. Si asa am devenit un producator de mobilier de baie, care lucreaza din placere, impreuna cu familia lui.

Mi-am deschis si un site de mobila de baie pentru a ma promova, mi-am facut si cont pe un forum unde se intalnesc producatorii de mobilier de baie si primesc tot mai multe comenzi de la oameni care isi doresc bai vesele si functionale, cu mobilier de calitate.