Pantofii de dama cu platforma sunt o adevarata binecuvantare pentru femeile mai scunde. Astfel, indiferent de inaltime, te poti simti bine daca porti o pereche de pantofi comozi, care sa te avantajeze. Trebuie doar sa stii cum si cu ce anume sa-i asortezi!

In principiu, pantofii de dama cu platforme pot fi purtati in orice combinatie si la orice tip de eveniment. Fie ca vorbim de mersul zilnic la serviciu, de o iesire in oras, de un concediu sau de o nunta, poti opta cu incredere la pantofii cu platforma daca ei te fac sa te simti bine. Este foarte important, insa, sa alegi ceea ce trebuie pentru tinuta care trebuie. Piata este plina de modele de pantofi de dama cu platforma. O mare parte dintre ele sunt destul de indraznete si de vulgare si, intr-o combinatie nepotrivita, iti pot crea o imagine total gresita si nepotrivita. Asa ca, in primul rand, trebuie sa delimitezi foarte bine genurile de tinute pe care le vei purta.
O tinuta eleganta inseamna o pereche de pantofi de dama cu platforma foarte eleganti. Niciun element extravagant sau incarcat nu trebuie sa existe. Astfel, cataramele, tintele, margelele si zorzoanele nu trebuie sa se regaseasca pe pantofii in cauza. Nuantele simple, delicate, armonioase, potrivite cu rochia pe care o porti, sunt cele mai recomandate. De asemenea, platforma nu trebuie sa fie vulgara si materialul de calitate inferioara. Alege o piele intoarsa sau o catifea care arata bine, daca nu ai bani. Opteaza pentru pantofi deschisi in fata, daca este vara, si inchisi daca vremea este mai rece.

O tinuta casual este mult mai permisiva cu perechile de pantofi cu platforma. Mai exact, o pereche de jeansi simpli pot fi purtati cu o camasa vesela si cu o pereche de pantofi la fel de veseli. Este important, insa, ca modelul si cromatica pantofilor sa se regaseasca in celelalte elemente vestimentare. O curea, o geanta potrivita, o vesta sau un ac de par pot armoniza foarte frumos o pereche de pantofi indrazneti. Am spus doar: stilul permite!

O tinuta sport necesita platforme sport. Si exista o serie de pantofi de dama cu platforme, model spor. Acest gen de incaltari sunt foarte portivite colatilor, pantalonilor scurti, fustelor si rochiilor sport, cu spatele gol. De asemenea, si blugii si topurile colorate pot fi purtate cu platforme sport. Prindeti parul, macheaza-te discret si poti pleca la plimbare!